Lighthouse Sarkıt Serisi

Tamamen Parlak Aydınlatma tarafından tasarlanarak üretilen Lighthouse sarkıt aydınlatma serisi, modern ve nostaljik renkleriyle her türdeki dekorasyonlarınızla uyum sağlayacak seçenekleri barındırmaktadır.

Ayrıntıların Çekiciliği..

Tüm ayrıntılarına kadar en ince şekilde düşünülerek tasarlanan Lighthouse sarkıt, gemi aydınlatmalarından ilham alınarak tasarlanmıştır. Üzerindeki tüm parça ve aksesuarlar hem fonksiyonel hemde dekoratif yönleri güçlü olarak tasarlanmıştır. Tüm incelikler ayrıntılarda gizli.



Lighthouse Sarkıtın Rengarenk Seçenekleri

6 Farklı renk seçeneğine sahip olan Lighthouse Sarkıt, her ortam ve dekorasyon için uyum sağlayabilecek seçenekleri yelpazesinde bulundurmaktadır. Bu seçenekleri inceleyecek olursak;

Lighthouse Sarkıt - Mat Krom



Mat nikel kaplamasıyla modern tarzda bir görünüme sahiptir. Üzerinde elektrostatik parlak vernik bulunmaktadır. Modern tarz da dekore edilmiş mekanlarınızla çok iyi uyum sağlayacaktır. 

Lighthouse Sarkıt - Parlak Krom


Parlak nikel kaplama yapılmış olan ürün, kusursuz bir kaplamaya sahiptir. Nikelin parlak görünümünün matlaşmaması ve etkilenmemesi açısından üzerinde vernik bulunmamaktadır. Bu renk seçeneğiyle de modern tarzda dekore edilmiş mekanlara hitap etmektedir ve çok hoş bir dekorasyon öğesi olmaya adaydır.

Lighthouse Sarkıt - Bakır Eskitme



Bakır üzerine eskitme uygulaması yapılarak kaplanmış olan bu ürün, estetik ve nostaljik bir kaplamaya sahiptir. Üzerinde elektrostatik parlak vernik bulunmaktadır (tercihe bağlı olarak mat vernik de uygulanabilir). Bu kaplama seçeneğiyle vintage, nostaljik tarzda dekora edilmiş mekanlarla daha yakın uyum sağlayabilmektedir. 

Lighthouse Sarkıt - Sarı Eskitme



Pirinç sarı kaplama üzerine eskitme uygulanarak renklendirilmiş olan bu ürün, çokça tercih edilen kusursuz bir kaplamaya sahiptir. Üzerinde elektrostatik parlak vernik bulunmaktadır (tercihe bağlı olarak mat vernik de uygulanabilir). Bu kaplama seçeneğiyle de yine bakır eskitme de olduğu gibi daha çok klasik ve nostaljik tarzlarda dekore edilmiş mekanlara hitap etmektedir. 

Lighthouse Sarkıt - Nikel Eskitme

Nikel kaplama üzerine eskitme uygulanarak elde edilen bu renk seçeneği son zamanların en önde gelen aydınlatma trendlerinden biridir. Kaplama rengiyle uyumlu olarak ürünün bazı aksesuarlarına da platin kaplama yapılmıştır. Ürün üzerine elektrostatik parlak vernik uygulanmıştır (tercihe bağlı olarak mat vernik de uygulanabilir). Bakır ve sarı eskitme modellerinde olduğu gibi bu seçenek de daha nostaljik ve rustik dekore edilmiş mekanlara hitap etmektedir.

Lighthouse Sarkıt - Siyah Bakır



Bu üründe ise boya ve kaplama tekniklerinin her ikiside kullanılarak bir kombin oluşturulmuştur. Ürün gövdesi mat kumlu siyah olarak, elektrostatik boya ile boyanmış. Ürünün aksesuar ve diğer kısımları ise parlak bakır olarak kaplanmıştır. Ürün birçok türde dekore edilmiş mekan ile uyum sağlayabilmektedir. 

Lighthouse Sarkıtta Renklerin Sınırsızlığı...

Yukarıda Lighthouse Sarkıt serisi için bizim tercih ettiğimiz ve üretmiş olduğumuz renk seçeneklerine yer verdik. 6 farklı seçenek yer almaktaydı fakat Lighthouse sarkıtın renk dünyası sadece bunlarla sınırlı değildir. Parlak Aydınlatma üretici bir firma olması nedeniyle, birçok ürününde uygulamış olduğu, sınırsız renk seçeneğini Lighthouse Sarkıt için de uygulamaktadır. Ürün istenilen Ral kodunda boyanabilir veya farklı renklerle kombine edilebilir, veya siyah bakır seçeneğinde olduğu gibi boya ve kaplama seçenekleriyle kombine edilebilmektedir. Siz de dilerseniz kendi renklerinizdeki Lighthouse Sarkıt'ınızı tasarlayıp ürettirebilirsiniz.

Lighthouse Sarkıtı online olarak satın almak için www.parlakstore.com online mağazamızı ziyaret edebilir. Kurumsal ve toplu teklif almak için info@parlakaydinlatma.com email adresimize mail gönderebilirsiniz. 

Lighthouse Sarkıt ve daha birçok tasarımımız için www.parlakaydinlatma.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...