Sarı Eskitme ve Parlak Bakır Kaplama

Bir müşterimizin restoranında kullandığı sarı eskitme ve bakır renklerinin temasına uygun olarak mevcutta ürettiğimiz ürünlerimiz olan Çan Aplik, Lighthouse Sarkıt ve Elegant Tavan Armatürünün kaplamalarını temaya uygun olarak imal ettik.
Çan Aplik

Ürünlerin ana gövdeleri sarı eskitme kaplama yapıldı. Aksesuar ve parçalar ise parlak bakır kaplama yapılarak kombine edildi. Bu iki rengin birleşimi, ortaya hoş bir antik görünüme sahip ürünler çıkmasını sağladı. 
Elegant Tavan Armatürü

Ürünler tasarımları nedeniyle zaten nostaljik yapıya uygun ürünlerdi, ve bu iki kaplama türünün kombinasyonu ürünlerin bu nostaljik tasarımını destekleyerek bütünleşmesini sağladı.
Lighthouse Sarkıt

Ürünlerimizin renk ve kaplamalarında isteğe bağlı olarak yaptığımız bu gibi değişiklikler çok estetik sonuçlar çıkmasını sağlamaktadır. Özelliklede kullanılacak mekanın tasarımıyla ve renkleriyle bütünleştiğinde, mekanın ambiyansı, ışığı mükemmel sonuçlar vermektedir. 
Parlak Aydınlatma'yı İnstagram'dan Takip ederek yeni ürünlerimiz ve tasarımlarımızdan ilk siz haberdar olabilirsiniz. İnstagram sayfamız için lütfen aşağıdaki resme tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...