DUBBA Şimdi Online Satışta


Yeni tasarımımız DUBBA şimdi online satışta… 



Bir süre önce sosyal medya hesaplarımızdan da görsellerini paylaşarak duyurusunu yaptığımız yeni pilli aydınlatma armatürümüz DUBBA artık online siparişleriniz için ParlakStore vitrinlerindeki yerini aldı. Farklı tarzıyla diğer pilli aydınlatma armatürlerimizden ayrılan DUBBA, deniz fenerlerinden esinlenilerek tasarlanmıştır. Tamamen metal bir gövdeden oluşan armatürümüzün ışık yansıtıcı alanı opak pleksiglass malzemeden tasarlanmış olup sağlamlığıyla da ön plana çıkmaktadır. 

Zarif tasarımı, estetiği ve fonksiyonel kullanımıyla cafe, bar, restoran, hotel gibi ticari mekanların yanısıra evlerimizde de kullanabileceğimiz etkili bir dekoratif öğe olmaya adaydır. Şimdilik 4 farklı renk seçeneğiyle satışa sunmaktayız, bu renkler; bakır, bakır eskitme, pirinc ve pirinc eskitmedir. Boyutları 26,5 cm yükseklik ve 12 cm çapındadır. 1 adet 9 volt pil ile çalışmakta olup, dahili led devresi ile ışık vermektedir, ışık rengi günışığıdır. 1 adet pil ile 70-80 saat arası verim alınabilir ve tabi bu oran pil marka ve kalitesine göre değişiklik gösterebilir. 



Yazımızın önceki bölümlerinde de belirtmiş olduğumuz gibi diğer pilli aydınlatma armatürlerimizden farklı bir tasarıma sahiptir DUBBA. Diğer pilli aydınlatma armatürlerimiz abajur ve t-light tasarımına sahipken DUBBA daha çok eski fenerlerin tasarımını hatırlatmaktadır. Bir nevi eski fenerlerin modern hatlarla tekrardan harmanlanması da diye biliriz. Fener mantığını bir deniz fenerinin görünümüyle harmanlarken, aydınlatma noktasını da teknolojiyle birleştirerek bu güzel ürünü ortaya çıkardık.

DUBBA’nın kubbesi üzerinde bulunan tutma ve asma halkası ise ürüne farklı bir özelliği daha yüklemektedir. Masa, sehpa, dresuar gibi düz zeminler üzerinde kullanabilmenizin yanı sıra, duvara asarak aplik olarak da kullanma özelliğine sahip olmaktadır. Bu yönüyle birçoğumuzun problemi olan; duvarlardaki elektrik tesisatı eksikliği problemini de ortadan kaldırabilmektedir. Elektrik tesisatına ihtiyaç duymadan bir asma aparatını duvarınıza monte ederek, DUBBA’yı aplik olarak da kullanabilirsiniz. 

Ürünümüzü sipariş etmek ve daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz…

Yeni ürünlerimizden ve gelişmelerden haberdar olmak için lütfen bizi sosyal medya hesaplarımızdan takibe alınız.

x

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...