Mantar Pilli Abajur Şimdi Online Satışta

Pilli aydınlatma armatürleri serimizin en son üyesi Mantar Abajur Serisi bugün itibariyle beğenilerinize sunulmuştur. Daha önceden 7 farklı model ve yüzlerce farklı renk kombini bulunan pilli aydınlatma armatürlerimiz, her geçen gün yeni modelleriyle zenginleşmeye devam ediyor. Yeni modelimiz olan Mantar Abajur serimiz şimdilik 9 farklı renk seçeneğiyle sunulmaktadır. Ürünümüz isminden de anlaşılacağı gibi mantar görünümde bir tasarıma sahiptir. Gövdesi tamamen metalden oluşmaktadır. Diğer ürünlerimizden en büyük farklılığı ise başlık kısmının da metalden oluşmasıdır. Bu nedenle ışığı etrafa yaymadan sadece zemin üzerine düşüren bir abajurdur.


Diğer pilli aydınlatma armatürlerimizde olduğu gibi Mantar Abajur’da 1 adet 9 volt pil ile çalışmakta olup dahili led devresi ile ışık vermektedir. Işık rengi günışığıdır. 1 adet 9 Volt pil ile 70-80 saat verim alınabilmektedir. Ürünün pili alt kapağı açılarak değiştirilmektedir. Portatif ve kullanımı kolay bir ürün olarak tasarlanmıştır. Özellikle cafe, restoran, bar, hotel lobisi gibi alanlarda kullanım açısından ideal bir tercih olacaktır.


Dekorasyon ile uyum açısından ürünün 9 farklı renk seçeneği içerisinden sizde tarzınıza uygun bir rengi bulmakta zorlanmayacaksınız. Sade ve estetik bir ürün olan Mantar Abajur mekanınıza kolaylıkla uyum sağlayacaktır. Ürünün tüm renklerini görüntülemek ve daha detaylı bilgi almak için lütfen buraya tıklayınız…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...