Vintage Sarkıt-Sarı Siyah | Yeni Ürün


Parlak Aydınlatma Atölye yeni aydınlatma armatürleri tasarımlarına devam ediyor. Daha önce Vintage Aplik olarak vitrinlerimizde yer alan ürünümüzün sarkıt versiyonu ile karşınızdayız. Vintage Aplik büyük boyutları, metal gövdesi, kafesli armatür kısmı ile dikkat çeken, özgün tasarıma sahip bir duvar aydınlatma apliğidir. Vintage Sarkıt ise apliğin armatür kısmı kullanılarak oluşturulmuş bir sarkıt versiyonudur. Aplik de kullanılan renkler krem dış renk ve siyah iç renk üzerine bakır patina şeklindeydi. Sarkıtın ise bu ilk modelinde sarı ve siyah renklerin kombinasyonu yer aldı. İçi sarı renkte olan Vintage Sarkıt’ın dışı ise gofrato siyah renktedir. Ön kafes kısmı da gofrato siyah renkte boyanmıştır.


35 cm çapı ve 22 cm kablo hariç yüksekliği bulunan ürünün gövdesi tamamen metalden oluşmaktadır. Kablo yüksekliği standart olarak 1 metre uzunluğundadır ve istenilen ölçülerde kısaltılması mümkündür. 1 adet E-27 metal duya sahip olan ürün ile birlikte flamanlı ampul kullanılması tasarımı açısından ideal bir tercih olacaktır.

Ürün Parlak Store vitrinlerinde 200 TL + KDV’lik fiyatıyla yer almaktadır. Kredi kartınızla veya havale ile online olarak sipariş vermeniz mümkündür. Ürün ön siparişli bir üründür, 7-10 gün arası teslim süresi bulunmaktadır. Sizde bu ürünü online olarak sipariş vermek veya detaylı olarak incelemek için lütfen buraya tıklayınız.


En yeni tasarımlarımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı ve bloğumuzu takip etmeyi unutmayın. Parlak Store özgün ve estetik tasarıma sahip aydınlatma armatürlerini sizlerle buluşturmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...