Yılbaşı Hediye Önerileri

Herne kadar daha çok zaman var gibi dursa da sayılı gün çabuk geçer derler, yılbaşı yaklaşıyor. 2017 nin bu son günlerinde de yılbaşı hediye arayışlarımız hızlandı. İnternet sitelerinde, avmlerde, dükkan vitrinlerine daha dikkatli bakar olduk. Artık her sene standartlaşmış hediyeler sıkıcı bir hal almaya başladı. Sevdiklerimizi yılbaşında hediyelerimizle mutlu etmek için standart hediyelerden sıkılmış farklılık arıyorsanız tam da yerindesiniz. 
Parlak Aydınlatma tarafından tasarlanarak üretilmekte olan pil ile çalışan ledli masa üstü minik aydınlatma armatürlerimiz tam da sizin aradığınız hediyeler olacaktır. 4 ayrı seride birçok farklı taban ve başlık rengine sahip ürünlerimizden her zevke uygun bir seçenek bulunacaktır. Sırasıyla büyükten küçüğe sıralarsak T serisi, K serisi, A serisi ve B serisi şeklinde sıralayabileceğimiz ürünlerimizin en küçüğü olan T serisi 10 cm yüksekliğine 6 cm çap şeklinde minik bir tealight görünümüne sahip bir üründür iken en büyüğü olan B serisi 25 cm yüksekliğe 15 cm çap ölçülerindedir. K serisi 11 cm yüksekliğe 9,5 cm çap ölçülerinde iken A serisi ise 21 cm yüksekliğe 10 cm çapındadır. Aşağıda yer alan görselde boyutlar daha iyi olarak analaşılabilmektedir. 

masaüstü pilli armatürler
Masaüstü pilli aydınlatma armatürlerimizi incelemek ve online olarak sipariş vermek için sizde aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz. 
Yeni Ürünlerimiz ve kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.
instagram Facebook 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...